Galerie

Cukrárna

Celá naše cukrářská i pekařská činnost nese naši vlastní značku Up MADE, což značí domácí cukrářské a pekařské výrobky. Při výrobě těchto výrobků používáme vlastní receptury, suroviny té nejvyšší kvality a zaručujeme naprostou čerstvost.

Up MADE zahrnuje výrobu domácích dortů, zákusků, zmrzliny, širokého portfolia domácího pečiva či vlastního piva Sup. Snažíme se vyrábět tradičním způsobem z kvalitních surovin, pomocí poctivého přístupu a v souladu s tradicemi českých cukrářů. Proto dbáme zejména na prvotřídní kvalitu surovin, používáme pouze pravé máslo, živočišnou smetanu, kvalitní holandskou čokoládu a jiné suroviny vysoké jakosti. Vyhýbáme se použití ztužených tuků, margarínu a rostlinné šlehačky. Recepty našich výrobků jsou výsledkem společné práce našich pekařů a cukrářů, kdy každý nový výrobek pečlivě ochutnáváme a postupně doladíme tak, aby co nejvíce vynikla chuť použitých surovin. Díky tomu se naše produkty stávají originály, které nikde jinde nekoupíte.

V našem sortimentu zákusků najdete již tradiční a oblíbené dorty, pro které se naši zákazníci rádi vrací. Například belgický dort z 72% čokolády, ovocný dorty plněný lehkým tvarohovým krémem, jenž si u nás oblíbili i ti nejmenší zákazníci, či marcipánový dort, který se hodí na každou oslavu. Naší klasikou se stala také panna cotta a tvarohový cheese cake. Dále náš sortiment zahrnuje i speciální wellness ovocný dort, který je vyrobený z žitné mouky a fruktózy. Díky tomu si na něm mohou pochutnat i diabetici a zákazníci s alergií na pšeničnou mouku. Můžete si zde také objednat celé dorty při příležitosti nějaké oslavy, protože naše cukrářky dokáží z pravého marcipánu, který používáme, vymodelovat téměř vše, co vás napadne. 

Vyrábíme také dorty Francouzského stylu. Tyto zákusky jsou lákavé nejen svým vzhledem, ale rovněž potěší každého milovníka sladkého mlsání, díky své lehkosti a kvalitě použitých surovin. Tyto dorty jsou typické svou nadýchaností, které dosahujeme díky použití výhradně živočišné smetany v kombinaci s želatinou a kvalitní čokoládou. K dochucení těchto dezertů používáme ořechy, čokoládu, vanilkové lusky, dále různé druhy ovoce, mezi které jsme zařadili i plody tropické, prvotřídní kvality a chuti, ze kterých je vyráběno lahodné pyré, zaručující kvalitu těchto dortů po celý rok i mimo tropickou sezónu. Když se řekne Francie, nesmí chybět světoznámé makronky vyráběné z mandlové mouky ve velké škále barev a chutí.